Allemaal in hetzelfde schuitje – gratis conflict-coaching

In tijden van crisis zoals deze met het Corona-virus wordt relatieonderhoud of aandacht geven aan sluimerende zaken toch snel minder urgent. Er wordt een appèl gedaan om thuis te werken, kinderen kunnen niet naar school, zzp’rs en MKB-ondernemers maken zich zorgen over de toekomst van hun business en in sommige sectoren is het alle hens aan dek.

Professionals zetten hun schouders eronder, knokken door, slikken in. Begrijpelijk.

Toch merken we – naast alle mooie verbindende initiatieven die er deze dagen op gang komen – dat een deel van ons kribbig, narrig of ronduit onbeschoft reageert. Ieder heeft zijn eigen stijl van omgaan met conflict en spanningen. Of met schaarst van wc-papier of paracetamol. Deze periode van lockdown is bepaald geen garantie voor conflictvrije tijden.

Hoe hou je dan het hoofd koel?

Daar hebben wij als conflict-deskundigen wel ervaring mee. Wij gaan er de komende tijd over bloggen en posten op onze LinkedIn, Instagram en twitter-accounts.

Extra Coronahulp: Gratis conflict-coaching
Ondernemers en andere professionals die onverhoopt tegen conflict aanlopen willen wij de komende weken graag een luisterend oor bieden. Dat mag anoniem en telefonisch, kan ook online face-to-face (en nog steeds vertrouwelijk) via Whereby.com, Zoom of Skype.

Spreekuren
Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 9.30 – 11.30 of maken een afspraak.

Ben je overdag druk aan het werk, in de zorg, transport/logistiek, onderwijs of supermarkt maar wel behoefte aan een gesprek? Wij maken speciaal voor de cruciale beroepen ook ’s avonds tijd, en zijn ook maandag- en woensdagavond bereikbaar van 19.00-21.30

Ons nummer: 020 685 3330. Liever een afspraak maken of video-contact, stuur ons dan een mail.

Liever iets lezen? Lees hier onze tips voor DIY conflictmanagement in explosieve situaties

Meer over onze aanpak gedurende het Corona-virus en de COVID_19 maatregelen lees je in dit nieuwsbericht

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *