Concullega’s helpen, waarom zou je?

“Waarom zou je je toekomstige concurrenten op weg willen helpen?” Vroeg iemand laatst in reactie op ons zomeraanbod voor coachings- en oefensessies voor gereduceerd tarief… Nou, waarom niet!?

De afgelopen weken voerden we meerdere business coachings-gesprekken met toekomstige ‘concurrenten’ die een praktijk willen gaan starten als mediator.

Kennis en kunde over het bemiddelen is na het volgen van één of meerdere opleidingen vaak volop aanwezig, maar hoe start je met je marketing, wie ga je benaderen, welke keuzes maak je qua investeren in de basis van je bedrijf?

Sparsessie

Tijdens zo’n sparsessie van ongeveer 1,5 uur voeren we een gesprek over wat passend is, waar talenten liggen, en waar misschien nog iets extra’s nodig is. Een gesprek dat helpt structureren en bovendien heel leuk is om te voeren (vanuit onszelf gezien) omdat we iets kunnen toevoegen op basis onze eigen reis de afgelopen jaren.

Oefenmiddagen

Daarnaast hebben we dit jaar al 3 middagen georganiseerd waarin  (beginnende) mediators in een zo echt mogelijke oefensetting aan de slag gingen als mediator. Met vervolgens uitgebreide feedback en tips door 2 ervaren mediators. Een mooie manier om te oefenen voor een assessment of je mediationvaardigheden op peil te houden.

Die oefensessies bevielen zowel bij de deelnemers als bij onze professionals zo goed, dat we ook dit najaar weer drie data hebben geprikt. Eén in het Engels en twee in het Nederlands. Check hier de nieuwe data.

Onze overtuiging

Kortom: wij geloven in een sterke professionele sector. Waarin we me vertrouwen naar collega-mediators door verwijzen en trots zijn op ons gezamenlijke verhaal over anders oplossen.

Dus ja, wij helpen toekomstige concollega’s graag op pad. Hoe meer goede kantoren en succesvolle mediators, hoe meer we als sector zullen groeien. Durf te investeren in elkaar! Ook behoefte aan een sessie met één van ons op ons fijne kantoor aan het IJ deze zomer? Neem een kijkje bij ons aanbod of mail gelijk: info@fritsb.sg-host.com

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *