Elk afscheid is een nieuw begin!

Een nieuwe eigenaar voor Mediation Amsterdam

Mediation Amsterdam heeft sinds 2003 een uitstekende reputatie in Amsterdam en omstreken, dankzij oprichter Barbara Hoogenboom. Sinds 2014 werkt zij intensief samen met MfN registermediator Tabitha van den Berg.

Barbara werd in 2015 gevraagd om mede-eigenaar te worden van het Bert Hellinger Instituut Nederland, hèt expertisecentrum op het gebied van organisatie- en familieopstellingen en systemisch werken. Een prachtige kans, en nieuwe roeping, die Barbara weinig tijd en ruimte overliet voor het mediatorschap.

Dus de tijd is gekomen om het stokje definitief over te dragen. Vanaf 1 juli 2016 is Tabitha van den Berg mediator én eigenaar van Mediation Amsterdam.

Tabitha van den Berg: “Ik heb het de afgelopen jaren heerlijk gevonden om samen met Barbara te werken. Hoewel het jammer is om haar te verliezen aan het Bert Hellinger Instituut, gun ik haar deze prachtige nieuwe carrière-stap van harte. Ik kijk er naar uit om ons kantoor in Amsterdam verder te laten groeien en bloeien. Ik ben er trots op om als mediator en trainer mensen, organisaties en bedrijven de komende jaren te gaan begeleiden om samen tot een oplossing te komen.”

Barbara Hoogenboom: “Toen ik Tabitha twee jaar geleden benaderde met de vraag of zij wilde toetreden tot mijn mediationpraktijk, was de insteek om samen met haar Mediation Amsterdam te laten doorgroeien tot hèt onbetwiste mediationkantoor voor Amsterdam en omstreken. Op dat moment had ik nog geen idee dat mijn werk zo snel een andere wending zou krijgen. Ik ben ongelooflijk blij met de mediator en ondernemer die Tabitha is en kan me geen betere opvolger voorstellen. Ik draag Mediation Amsterdam dan ook met het volste vertrouwen over aan Tabitha en wens haar veel succes met het verder in de wereld zetten ervan!”

Mediation is een goed alternatief voor het oplossen van gedoe en conflicten tussen zakenpartner en werkgever-werknemer en voorkomt eindeloze strijd bij de rechter en verdere escalatie en beschadiging van zowel organisatie als betrokken individuen.

Vrijblijvend advies of inzet mediation in uw situatie een passende oplossing kan zijn? Of meer weten over Mediation Amsterdam? Bel of mail naar tel 020 685 3330 / info@fritsb.sg-host.com

Meer weten over het Bert Hellinger Instituut Nederland en Barbara’s werk als trainer & opsteller? Neem een kijkje op de website www.hellingerinstituut.nl, mail of bel 050- 502 06 80.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *