Geen Gedoe Gesprekken tijdens 24H NOORD

Op zaterdag 13 april vindt 24H Noord plaats, een festival van en voor culturele, sportieve en maatschappelijke bedrijven en inititiatieven en bewoners in Stadsdeel Noord.

Vanuit Mediation Amsterdam zijn we niet alleen professionele mediators en ondernemers, maar nemen we ook het mediation ambassadeurswerk serieus.

We geloven in de kracht van zelf tot oplossingen komen. En hoe lager de drempel is om weer tot luisteren te komen, hoe beter. Hoe fijn als je bij een conflict met je partner, de buren of een collega de gang naar de mediator kunt voorkomen?

Vandaar dat wij op zaterdagmiddag van 14.00-16.00 gratis Géén Gedoe Gesprekken aanbieden aan bewoners en bezoekers van het festival.

Wij zijn te vinden op het terras bij culturele en sociale hotspot De VerbroederIJ, dé nieuwe ontmoetingsplek van Noord (en toevallig tegenover ons kantoor aan de Johan van Hasseltweg).

Dus ben je in de buurt en wil je graag eens samen sparren over oplossingen? Wij helpen je graag verder. Kom langs tijdens 24H NOORD dit weekend: Van conflict naar géén gedoe.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *