kennisontbijt nr. 9 Mediation Amsterdam

Kennisontbijt 8 april: Pesten en Provocatie

Kennisontbijt Pesten en Provocatie

Beide kanten van het gesprek over veiligheid en inclusie

Mediation Amsterdam nodigt u van harte uit op haar jaarlijkse kennisontbijt, alweer de negende interdisciplinaire bijeenkomst op rij.

Ook dit jaar weer een actueel onderwerp waar je niet omheen kunt: pesten of gepest worden. De grens respecteren of erover gaan. En de keerzijde: het risico op een ‘cancelcultuur’. Thema’s die wij met een aantal specialisten zullen bespreken. Zoals u van ons gewend bent en van mediators mag verwachten gaat dit veilig en in balans.

Het panel voor 8 april:

Yaïr da Costa, Senior Selecteur Voorlichter Koninklijke Landmacht, spreekt op persoonlijke titel. Yaïr heeft zich jarenlang ingezet voor het werven van meer (divers) personeel binnen Defensie. Vanuit het jongerennetwerk van Defensie heeft hij zich ingezet voor meer diversiteit en inclusie binnen de Krijgsmacht. Hierbij heeft hij – als ervaringsdeskundige – ook collega’s bijgestaan die te maken kregen met uitsluiting en pesten.
Renate Stam, ervaren arbeidsrechtadvocaat. Renate Stam heeft 27 jaar ervaring in het arbeidsrecht en doceert regelmatig Arbeidsrecht. Verder is zij gespecialiseerd in het automatiseringsrecht en staat zij veel ICT cliënten bij.
Jonathan Zeijl, opgeleid als pastoraal werker en na omzwervingen in verzekeringsbranche, goede doelen sector en politiek, nu in dagelijks leven extern vertrouwenspersoon voor meer dan 20 organisaties met een focus op not-for-profit en publieke sector. Daarnaast is hij adviseur of sparringspartner voor organisaties op gebied van integriteitsbeleid.
Tabitha van den Berg, ervaren (arbeids-)mediator met veel ervaring in zaken waarbij pesten en/of uitsluiting één van de onderwerpen is.

Wij ontvangen u graag op maandagochtend 8 april in de Verbroederij, Johan van Hasseltweg 21, 1021 KN Amsterdam. Na de plenaire sessie wordt er in groepen doorgepraat en ontbeten.

De bijeenkomst is gratis, maar aanmelden is wel verplicht!

Schrijft u zich hieronder in;

Inschrijven