Landelijke STER reclame voor mediation

De Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) heeft de kans aangegrepen om in samenwerking met de STER de komende weken een speciaal reclame spotje uit te zenden waarin het nummer 0800 MEDIATION gepromoot wordt. De slogan: “Samen komen we er sterker uit.”

Net als bij eerdere publiekscampagnes voor mediation, zullen wij ook deze keer weer meedoen. Wij geloven dat het nodig is om meer mensen in aanraking te laten komen met de mogelijkheden van mediation. Zodat ze zelf een bewuste keuze maken welke vorm van conflicten oplossen hen het beste past.

Roderic, Eline en Tabitha zullen alle drie vrijwillig deelnemen aan het 0800 belteam, samen met collega’s uit het hele land. Zo hopen we samen een luisterend oor te bieden. Geen overbodige luxe in tijden die in het teken staan van Corona-maatregelen en toenemende onzekerheden over de economische gevolgen van deze crisis.

Lees het nieuwsbericht: NMv lanceert tv- en radiospot “Samen komen we er sterker uit”

Kijk de tv-commercial:

MKB actie

Naast onze deelname aan het belteam van 30 april t/m 10 mei, zijn we ook de komende twee maanden bereikbaar via ons eigen nummer 020 685 3330, speciaal voor ondernemers en professionals in het MKB. Lees hier meer over in ons eigen persbericht.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *