Mediation of meditatie – uitnodiging

UITNODIGING donderdag 4 november
Beweeg en onderzoek met ons mee: Mediation versus  én meditatie!

De Week van de Mediation 2021 van 1 tot en met 5 november heeft als thema van binnen naar buiten. Een uitnodiging om de verbinding te zoeken met maatschappelijke doelen en andere sectoren. Daar doen wij graag aan mee! Maar – zoals u dat van ons gewend bent – net een beetje anders. Want wij denken dat van buiten naar binnen eigenlijk ook heel effectief kan zijn!

Wij nodigen u daarom graag uit voor een bespiegelings- en beweegmoment in het W.H. Vliegenbos op donderdag 4 november. Een moment om samen met andere ondernemers en buurtbewoners te leren in- én uitzoomen in uw eigen relatie met conflict, ruzie en spanningen binnen- en buitenshuis. Met een aantal hele specifieke oefeningen waardoor u uw luistervaardigheid kunt vergroten en de eigen conflictrespons beter leert kennen.

Want koste wat koste de lieve vrede bewaren kost heel veel energie! Dat kan ook anders. Daarom gaan wij als mediators samen met beeldend kunstenaar en zenleraar Mathilde de Vriese van Meditatiecentrum de Zamenhof aan de slag.

Buurtgenoten en andere overeenkomsten

Al jaren zijn Mathilde en wij buren in het Hamerstraatgebied in Amsterdam Noord, en komen we elkaar tegen. Voor deze editie van de Week van de Mediation hebben we elkaar actief opgezocht. Want hoe vaak wordt mediation niet met meditatie verward? Of denkt men dat mediation iets zweverigs therapeutisch is! In plaats van heel hard ontkennen dat het niets met elkaar te maken heeft, gaan we op 4 november eens onderzoeken wat meditatie aan mediation kan toevoegen en hoe het ondergaan en doorstaan van conflict kan toevoegen aan uw levenslust.

Bent u er bij?

Praktische info

Het programma duurt een uur en we starten om 11.00 en om 16.30.

Verzamelen bij de bogen bij de ingang van het W.H. Vliegenbos (aan de kant van de Meeuwenlaan)

Aanmelden kan hier. NB: Zet er a.u.b bij voor welke van de twee tijdstippen u uzelf wilt opgeven. Kosten: geen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *