Nieuw aanbod rondom aanpak conflicten op de werkvloer

 

“Dit moet je zelf kunnen managen als leidinggevende.” “Ga eerst zelf het gesprek aan met die collega, jullie zijn beiden volwassen?” Misschien komt het je bekend voor, dit soort uitspraken. Toch is het voeren van lastige gesprekken, niet voor iedereen even eenvoudig. En het goede nieuws: daar kunnen wij je bij helpen.

Regelmatig zitten wij als mediators bij conflicten die misschien, als er eerder een goed gesprek had plaatsgevonden, niet zo ver hadden hoeven escaleren. We komen mensen tegen die lang geslikt hebben, zonder hun eigen grenzen te voelen en te bewaken, ook op de werkvloer. Of leidinggevenden die hoopten dat kwesties in hun team zich wel zouden oplossen met een heldere visie en missie.

Relaties, en het ontwarren van potentiële conflicten en voorkomen van gedoe tussen professionals is ons werk. De afgelopen 18 jaar hebben we daarin heel veel kennis en ervaring opgedaan. Die kennis delen we graag. Naast registermediators zijn we ook actief als als coach/trainer.

Een heel team conflictvaardiger

Bij het kennismaken als (nieuwe) collega’s gaat het vaak over waar je vandaan komt, welke werkervaring je hebt, waar de koffie te vinden is, en wat je gaat doen in de nieuwe functie. Maar praat je ook over je communicatiestijl? Of hoe je reageert op stress en spanningen?

In veel teams is het gesprek over samenwerken en persoonlijke verschillen lastig . We hebben het liever over ‘werk’. We vergaderen over efficiënte processen, deadlines en de KPI’s maar niet over hoe je prettig samenwerkt. Een training conflictvaardig samenwerken is een mooie investering voor zowel nieuwe teams als voor collega’s die al jaren samenwerken. Je kunt de focus leggen op hoe je omgaat met druk of zelfs agressie van buitenaf (‘lastige klanten’) of onderzoeken welke conflictstijlen er binnen jullie team zijn, en hoe je daarin elkaar beter kunt leren begrijpen. Of een beetje van allebei. Een training of workshop met ons, is een fijne combinatie van teambuilding, praktische kennis, zinnige theorie en lekker oefenen. Zo’n workshop kan trouwens ook gecombineerd worden met een diner/kookworkshop op een landelijke locatie net boven Amsterdam Noord.

Individuele coaching

Welke doelen wil je bereiken en waar is ruimte voor verbetering of compromis? Die vraag staat centraal bij een coaching-traject. Op basis van je eigen wens om je verder te ontwikkelen, of misschien op advies vanuit de werkgever.

We maken gebruik van diverse werkvormen, om in- en uit te zoomen naar wat er gebeurt in de interactie. Met als uitkomst: jouw positie in het conflict en wat je ermee te doen hebt wordt duidelijk. Je ontwikkelt een eigen strategie waarmee je verder kan, of hoe je een soortgelijke situatie in de toekomst kunt voorkomen. We kijken onder andere naar taal, jouw plek en rol in het team, jouw eigen conflict- en stressrespons. Coaching is altijd maatwerk! Starten met een kennismaking en daarna een coach-plan kan altijd binnen twee weken. Je hebt de keuze uit Mark Spaargaren en Tabitha van den Berg.

Aantrekkelijk aanbod tot en met 1 juli 2023:

Coaching:
Weet je nu al dat je met één van ons aan de slag wil? Dan hebben we een mooi aanbod.

Bij individuele gesprekken rekenen we een uurtarief van €150,- ex btw. Stap je voor 1 juli in een coachingstraject dan krijg je 3 sessies van 1,5 uur voor de pakketprijs van €495,- ex btw in plaats van €675,- ex btw. Bel gerust voor een (gratis) persoonlijke telefonische intake van 30 minuten.

Aan de slag binnen het team:
* Een training conflictvaardig communiceren voor een team, 2,5 uur (max 8 deelnemers): €500,- exclusief btw, inclusief voorbereiding.*

* Training conflictvaardig communiceren voor grotere teams / op maat, t/m 24 deelnemers/ 4 uur (2 trainers): €950,- ex btw.*

* Reis- en/of lokatiekosten indien buiten Amsterdam nader overeen te komen.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *