Nieuwe stagiaires bij Mediation Amsterdam

Wij geloven in kennis delen! Dat betekent dat we regelmatig tijd investeren in contact met studenten en jonge onderzoekers. Door het geven van hoorcolleges, interviews en het schrijven van artikelen.

Stageplekken
Sinds februari zijn Michelle Visser en Pim Holtes, beiden masterstudent aan de Vrije Universiteit van Amsterdam regelmatig te vinden op ons kantoor.

MKB Onderzoek
Naast een kijkje in de praktijk van een gespecialiseerd mediationkantoor, helpen zij ook bij ons onderzoek naar beeldvorming en naamsbekendheid van mediation in het midden- en kleinbedrijf.

Ook een bijdrage leveren?
Vindt u het leuk om onze jonge onderzoekers te helpen met hun studie en het onderzoek? Zij komen graag bij u langs voor een interview over ‘gedoe’ in het ondernemerschap en uw ervaringen en/of verwachtingen met zakelijke mediation. Stuur gerust een mail om in contact te komen.

Maak alvast kennis met Michelle in dit korte introductie-vlog.

Elke maandagavond gratis conflict-coaching voor het MKB
Loopt u zelf tegen problemen aan in het soepel managen van uw onderneming en heeft u behoefte aan een vrijblijvende, vertrouwelijke sparsessie? Elke maandagavond kunt u bellen voor een gratis conflictconsult met één van onze ervaren zakelijk mediators. Wij zijn wekelijks bereikbaar van 19.00-21.00 via 020 6585 3330. Liever een ander moment? Neem contact met ons op.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *