Website vernieuwd

Nieuwe look voor onze website

Het duurt altijd even, een nieuw ontwerp, het nalopen van alle teksten en vooral het nadenken over hoe je je online etalage wilt inrichten. Wat is logisch? Wat willen we vertellen?

Maar zoals jullie zien, is onze website vernieuwd. Prachtige nieuwe foto’s – met dank aan Martine van der Voort en nieuwe functionaliteiten en strakke pagina’s dankzij de toppers van Dokwerkers.

Waarom een nieuwe site?

De afgelopen drie jaar zijn we aan het groeien. Roderic van Voorst tot Voorst is sinds 2018 actief als mediator en we hebben ons verder gespecialiseerd.

Onze profielpagina’s zijn vernieuwd en we hebben diensten toegevoegd: zo vind je nu niet alleen een meer algemeen verhaal over mediation maar ook pagina’s specifiek voor

En een apart categorie coaching en training, juist ideaal voor het voorkomen van conflicten of werken aan teamontwikkeling.

En we hebben onze vlogs nu ook geïntegreerd op de site.

What’s next?

We zijn nog niet helemaal klaar achter de schermen: komende maand komt ook de Engelse site live, aangezien we steeds vaker benaderd worden voor conflicten met een internationaal karakter.

Wil je liever persoonlijk contact? Het hele jaar houden we elke maandagavond telefonisch spreekuur van 19.00-21.00 voor ZZP’s en MKB’rs die meer willen weten over mediation of concreet (en vertrouwelijk) willen sparren over een situatie binnen hun bedrijf.

Een afspraak maken kan natuurlijk ook, stuur ons een mail via info@fritsb.sg-host.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *