Warning: foreach() argument must be of type array|object, bool given in /home/customer/www/mediationamsterdam.nl/public_html/wp-content/themes/enfold-child/functions.php on line 50
class="nieuws-template-default single single-nieuws postid-4820 stretched rtl_columns av-curtain-numeric open_sans avia-responsive-images-support" itemscope="itemscope" itemtype="https://schema.org/WebPage" >

Nieuws

Mediation Magazine

Jubileummagazine is uit!

Gepubliceerd op: 29 oktober 2020 | In categorie: Mediation, Samenwerken | Door: Tabitha van den Berg

We gaan het niet ontkennen: het was een reuzeklus. Maar wat zijn we trots en blij dat het gelukt is!mediation magazine In dit bijzondere jaar waarin het Corona-virus alles anders maakte, bleek een live feestje geven omdat ons kantoor in 2020 vijftien jaar bestaat, geen verstandige optie. Des te leuker dat we dit magazine nu kunnen delen. Een kadootje van ons, vol artikelen die (hopen wij) nieuwsgierig maken, inspireren en informeren. Om te lezen waar je ook bent, thuis, op kantoor of ergens onderweg.

Wij zijn iedereen die een bijdrage heeft geleverd, van kunstenaar tot militair, rechter, dominee, brandweervrouw, psychiater of vormgever, van 13 tot 92 jaar oud, ontzettend dankbaar voor hun bijdrage! Zonder jullie was het niet meer dan een bundeling oude blogs geworden:
Dank!

Een magazine vol verhalen uit de praktijk, interviews met mensen die hele persoonlijke verhalen vertellen over hun eigen conflict-geschiedenis, de dilemma’s waar ze tegen aan lopen én natuurlijk ook tips en recepten.

Nieuwsgierig geworden?
– Lees hier de digitale versie als doorbladerbaar online magazine
– Of download hier je eigen pdf-versie.

Benieuwd waar wij het meest trots op zijn? Kijk hier ons lanceringsvlog, vanuit de Grote Kerk in Monnickendam, waar we volgend jaar, post-COVID alsnog een mooie bijeenkomst hopen te organiseren rondom zingeving, conflict & mediation!