Nieuws

Ondernemers gezocht voor MKB onderzoek

Gepubliceerd op: 12 april 2019 | In categorie: business mediation, Mediation | Door: Tabitha van den Berg

Onze stagiaires Pim Holtes en Michelle Visser zijn inmiddels al twee maanden druk bezig met hun stage en onderzoek. Zij willen graag weten hoe MKB-ondernemers in de regio Groot-Amsterdam kijken naar zakelijk conflict.

Michelle volgt aan de Vrije Universiteit de master conflicthantering en Pim de master beleid communicatie & organisatie.

Wij vinden het leuk om een bijdrage te leveren aan het opleiden van jonge ambitieuze professionals en zijn benieuwd naar de resultaten van hun onderzoeken. Ook als mediation professionals denken wij te kunnen leren van de uitkomsten van dit onderzoek. Wat maakt dat ondernemers kiezen voor oplossing A of B bij zakelijk gedoe?

Wat heeft u er aan?
Wij ervaren het als inspirerend om door jonge professionals met een scherpe blik en open geest bevraagd te worden over het hoe en waarom van onze onderneming, ons vak en onze visie op de toekomst van mediation. Elke gesprek zet ons ook weer even op scherp en brengt ons op nieuwe ideeën.

Doet u ook mee?
Pim en Michelle komen graag bij u langs voor een interview van ongeveer 45 minuten in de maanden april en mei.

Helpt u hen afstuderen? Stuur ons een mailtje of bel en ze nemen z.s.m. contact met u op voor een passende afspraak voor het MKB onderzoek.

Alvast dank!