Ondernemersaanbod voor collega-mediators

Enkele weken terug deelden we ons aanbod voor een luisterend oor aan ondernemers in deze gekke tijden. Al luisterend in onze eigen beroepsgroep horen we dat veel startende mediators na het volgen van een opleiding en/of het halen van hun assessment worstelen met hun online zichtbaarheid en het voeren van hun praktijk in het algemeen.

Vandaar een hernieuwd aanbod, hulp aan collega ondernemers d.m.v. online business coachingssessies, de komende weken online.

Wat wij zien in de praktijk…

Zeker als je er nog een baan naast hebt, kan het ingewikkeld zijn om in de avonduren of op die ene vrije dag per week genoeg vaart te maken. Het ondernemen is nieuw, je mist collega’s of specifieke vaardigheden om te zorgen dat je bedrijf gaat lopen. Daarbij zien we o.a. vraagstukken passeren als:

– Waar begin je, met jezelf presenteren en positioneren als mediator?
– Hoe kun je je netwerk actief inzetten om potentiële klanten te benaderen?
– Zijn er mogelijkheden om vlieguren te maken als mediator bij jou in de buurt?
– Welke elementaire zaken moet je op orde hebben voordat je ‘live’ kan?
– Ga je wel of niet een eigen kantoorruimte regelen?
– Zoek je aansluiting bij een franchise club, zoek je collega mediators of ga je solo beginnen?
– Hoe kom je tijdens de opstart fase aan inkomen?

Zomaar een greep uit de vragen die wij krijgen tijdens gesprekken met beginnende mediators.

Ervaringsdeskundig

De afgelopen jaren hebben wij vrijwel elke maand wel een collega mediator op de koffie gehad voor business-coaching tegen een bijzonder tarief. Dat is dus een bestaande dienst, die los staat van deze bijzondere periode rondom het Corona-virus. Het is niet onze zogenaamde core-business, vandaar dat we er in normale periode’s niet al teveel ruchtbaarheid aan geven.

Maar de huidige periode is niet ‘normaal’. Daarom brengen we dit aanbod graag extra onder de aandacht. Wij delen graag ons enthousiasme, onze ervaring en geleerde lessen met startende collega’s. Professionals die in deze bijzondere periode tijd willen inzetten om stappen te zetten in hun bedrijf. Ons normale coachingstarief is € 125,- per uur (ex btw), voor startende collega-mediators met ondernemersvragen rekenen we een flink gereduceerd tarief van €110,- ex btw voor een sessie van 1,5 a 2 uur.

Wil jij aan de slag, bel of mail, dan maken we op zo kort mogelijke termijn een afspraak voor een één op één sessie. Dat kan desgewenst ook ’s avonds of in het weekend, voor de professionals die naast thuiswerker ook schooljuf of meester zijn thuis op doordeweekse dagen.

Liever (online) mediations oefenen?

Wij geven al jaren mediators die voor hun assessment staan of gewoon weer eens willen oefenen na hun opleiding de mogelijkheid om een mediation-oefensessie te doen bij ons op kantoor, in de vorm van een net echt rollenspel. Dat blijkt ook prima online te kunnen ontdekten wij de afgelopen weken toen we zelf wat wilden oefenen met verschillende software systemen.

Interesse in een online mediation-rollenspel? Geef je op voor de eerstvolgende oefenmogelijkheid op woensdag 13 mei, van 9.30 – 13.00

Klik hier voor meer info over de oefensessies

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *