Het inspireert mij enorm
om te zien hoe mensen in
mediation de kracht weer
vinden om hun conflict
zelf op te lossen.

DE MEDIATOR

Eline van Tijn

Bevlogen van mediation. Het inspireert mij enorm om te zien hoe mensen in mediation de kracht weer vinden om hun conflict zelf op te lossen. In het algemeen mag ik mensen graag inspireren tot een positieve kijk op het leven. Als mediator maak ik de zaken helder en duidelijk en daarmee wat lichter.

Ik ben Eline van Tijn (1960) en begon mijn carrière als advocaat bij Höcker Advocaten te Amsterdam. Daarna volgde ruim 25 jaar ondernemerschap in ons familiebedrijf in de entertainmentbranche. Als commercieel directeur en DGA heb ik het bedrijf succesvol geleid, waarbij mijn kennis van het (vennootschaps- en arbeids-) recht goed van pas kwam. Daarbij heb ik allerlei creatieve samenwerkingen begeleid en grote projecten aangestuurd. Ik heb dan ook veel affiniteit met zakelijke geschillen en mediation in het familiebedrijf.

Sinds 2012 ben ik actief als zakelijk mediator. Als MfN-register mediator heb ik mij verder gespecialiseerd tot arbeidsmediator en tot zakelijk mediator in de context van het familiebedrijf.

Als ambassadeur en voormalig bestuurslid van de Nederlandse Mediatorsvereniging ben ik graag bereid tot het geven van workshops en presentaties.

Kom in contact met Eline per mail via eline@mediationamsterdam.nl en/of bel +31 6 5589 3656