We geloven ook in maatschappelijke betrokkenheid, juist als ondernemers.
Daar waar wij een steentje kunnen bijdragen, doen we dat dan ook.

HET KANTOOR

Waar staan wij voor als kantoor

Ons kantoor wordt gevormd door een maatschap, een samenwerkingsverband tussen Tabitha van den Berg en Eline van Tijn. Sinds 2018 is ook Roderic van Voorst tot Voorst bij ons aangesloten. Wij werken zelfstandig vanuit een gezamenlijke praktijk als mediators, coaches en trainers. We richten ons voornamelijk op zakelijke conflicten en verschillende vormen van samenwerkingsproblemen. Tussen werkgever en werknemer, in teams of tussen afdelingen binnen organisaties en tussen eigenaren of vennoten. Mediation Amsterdam bestaat sinds 2004 en is oorspronkelijk opgericht door Barbara Hoogenboom.

Ambassadeurs voor Mediation
We geloven ook in maatschappelijke betrokkenheid, juist als ondernemers. Daar waar wij een steentje kunnen bijdragen, doen we dat dan ook.

Zo kom je op ons kantoor regelmatig co-mediators tegen, professionals met een afgeronde mediation opleiding, die bij ons praktijkervaring opdoen. Win/win – want ook voor ons is het fijn om feedback te krijgen op ons handelen. En de klant profiteert van een extra paar ogen & oren, zonder dat dat je extra kost.

We geven gastlessen in het VMBO, waarbij we met leerlingen kijken naar hun ervaringen op de werkvloer tijdens hun stage en/of bijbaan en of ze iets kunnen verbeteren. Door hen in de rol van mediator te zetten, of juist in de schoenen van de werkgever of collega zien we meer begrip ontstaan voor verschillende oorzaken van conflicten.

We zijn actief als buurtbemiddelaar in Amsterdam, Weesp en Almere.

Last but not least zijn we actief in diverse besturen, waaronder de Nederlandse Mediatorsvereniging en de groep Arbeidsmediation van de Mediatorsfederatie.

Als ambassadeur voor meer mediation in Nederland slaan we bruggen tussen verschillende beroepsgroepen en verspreiden we kennis over de toepassingsmogelijkheden. We zijn graag bereid tot het geven van presentaties of workshops over mediation.

Onze werkwijze
Wij zijn geaccrediteerde MfN mediators. De MfN staat voor Mediatorsfederatie Nederland en staat voor kwaliteit en zorgvuldigheid. Als legal mediators hebben wij een pragmatische en empathische aanpak. Steeds zoeken we naar de balans tussen de emotionele impact van het conflict en de praktische, zakelijke kant van de kwestie. Onze missie: open, respectvolle dialogen met resultaat tot stand brengen. Samen met u op zoek naar een goede en vooral duurzame oplossing voor uw conflict.