Van nabij heb ik gezien wat de
grote waarde van mediation is.
Mediation is een waardevolle,
reële mogelijkheid tot
structureel herstel.

DE MEDIATOR

Roderic van Voorst tot Voorst

In 2018 heeft Roderic van Voorst tot Voorst (1956) zich als MfN-registermediator aangesloten bij Mediation Amsterdam. Roderic heeft ruim dertig jaar ervaring in het bedrijfsleven, de lokale politiek en de (internationale) financiële wereld en richt zich primair op zakelijke mediation.

Hij volgde echter ook de specialisatie-opleiding Familiemediation en heeft als mediator daarom ook affiniteit met geschillen binnen familiebedrijven, erfeniskwesties of persoonlijke botsingen.

Roderic is een maatschappelijk betrokken professional, en zet hij zich onder meer al een aantal jaren in voor de Stichting Beter Buren als onbezoldigd buurtbemiddelaar

Zijn grote ervaring in internationale financiële zaken, in onderhandelingen en in de politiek waarborgt een belangrijk aantal kwaliteiten voor zijn mediatorschap. Hij brengt rust, reflectie, empathie, juridisch en financieel inzicht; samen met een heldere analytische geest vormen deze de sleutel tot succes voor zowel lokale alsook meer gecompliceerde groeps- of internationale mediations.

In 2016 heeft Roderic de financiële sector vaarwel gezegd en zich volledig gericht op mediation.