Van nabij heb ik gezien wat de
grote waarde van mediation is.
Mediation is een waardevolle,
reële mogelijkheid tot
structureel herstel.

DE MEDIATOR

Roderic van Voorst tot Voorst

In 2018 heeft Roderic van Voorst tot Voorst (1956) zich als MfN-registermediator aangesloten bij Mediation Amsterdam. Roderic heeft ruim dertig jaar ervaring in het bedrijfsleven, de lokale politiek en de (internationale) financiële wereld en richt zich primair op zakelijke mediation.

Hij is echter ook MfN-geaccrediteerd Familiemediator  en heeft daarom ook affiniteit met geschillen binnen familiebedrijven, erfeniskwesties of persoonlijke botsingen.

Sinds begin 2021 is Roderic ook erkend mediator voor de Raad voor Rechtsbijstand en de Rechtbank van Amsterdam.

Roderic is een maatschappelijk betrokken professional; hij zet zich onder meer al een aantal jaren in voor de Stichting Beter Buren als onbezoldigd buurtbemiddelaar.

Zijn ruime ervaring in internationale financiële zaken, in onderhandelingen en in de politiek waarborgt een belangrijk aantal kwaliteiten voor zijn mediatorschap. Hij brengt rust, reflectie, empathie, juridisch en financieel inzicht. Samen met een heldere analytische geest is dit de sleutel tot succes voor zowel lokale alsook meer gecompliceerde groeps- of internationale mediations.

Kom met Roderic in contact per mail via roderic@mediationamsterdam.nl en/of via +31 6 4229 1888