TARIEVEN

Indien je inkomen en vermogen onder bepaalde grenzen blijft is het mogelijk aanspraak te maken op gesubsidieerde mediation.

Tarieven

Mediation / dialoogbegeleiding
Voor mediation & dialoogbegeleiding in het bedrijfsleven maken we afhankelijk van de wensen en behoeftes van de cliënt, de complexiteit van de zaak en op basis van de geschatte tijdsinvestering een passende prijsafspraak. Uitgangspunt is ons uurtarief van €245,- per uur exclusief BTW.

Voor mediation / dialoogbegeleiding in de privésfeer komen we graag in overleg met betrokkenen tot een passend tarief.

Coaching / sparring sessie
In overleg komen we tot een totaalprijs of een tarief per sessie overeen. Uiteraard gaat daar een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek aan vooraf. Uitgangspunt is een tarief van €150,- per uur, exclusief BTW

Wil je specifiek een sessie om je te oriënteren op of te sparren over het vak mediation, dan rekenen wij €150,- excl BTW voor maximaal 1,5 uur.

Intervisiebegeleiding
We begeleiden ook intervisie groepen. Voor een intervisiebijeenkomst van 2,5 uur, geldt een tarief van €75,- excl BTW per persoon, minimaal 5 deelnemende personen. De locatie is ons kantoor in Amsterdam Noord (vrij parkeren voor de deur!) en voor koffie en thee wordt gezorgd.

Training, teamcoaching & workshops
Hiervoor maken wij graag een offerte op maat, passend bij uw behoeftes & wensenpakket.

Gesubsidieerde mediation
Indien je inkomen en vermogen onder bepaalde grenzen blijft is het mogelijk aanspraak te maken op gesubsidieerde mediation. Dan hoeft er alleen een eigen bijdrage te voldaan te worden. Kijk voor meer informatie op de website van de Raad voor Rechtsbijstand. Liggen de tarieven boven uw budget? Neem toch even contact op, dan kijken we wat we voor jou / jullie kunnen betekenen of verwijzen we door.

En verder

  • Is er sprake van een langdurige opdracht als mediator, coach, trainer of facilitator, dan gaan we graag in gesprek over een vergoeding die ons beiden recht doet.
  • Indien de bijeenkomsten niet plaatsvinden in op ons eigen kantoor, dan brengen wij 50% van de reistijd in rekening en reiskosten op basis van € 0,30 per kilometer (excl. BTW) of kosten OV.
  • Externe kosten van bijv. zaalhuur of inschakelen van deskundigen zijn voor rekening van de opdrachtgever/betrokken partijen.
  • Afspraken die korter dan 24 uur van te voren worden afgezegd, worden voor 100% in rekening gebracht.

Interesse?
Indien u interesse heeft kunt u contact opnemen met ons kantoor via 020 685 3330 of met een van ons rechtstreeks. Tabitha van den Berg op 06 1611 5790, Eline van Tijn op 06 55893656 en Roderic van Voorst tot Voorst op 06 4229 1888. U kunt ons ook per mail bereiken.