PERSBERICHT: Conflictvaardig ondernemen, ook in tijden van Corona

Gratis spreekuur én webinar voor MKB in de Week van de Mediation 2020

Persbericht 14 oktober 2020, Edam

19 t/m 23 oktober is het weer de nationale Week van de Mediation.

Mediators zetten zich deze week in om te mediation op de kaart te zetten. Wat kan mediation voor iemand in een conflictsituatie betekenen? * De zakelijke mediators bij Mediation Amsterdam doen graag mee vanuit hun kantoren in Amsterdam-Noord en Edam. Zij zetten zich in voor MKB-ondernemers in de regio Groot-Waterland en delen hun kennis over conflictpreventie en -beheersing.

Ondernemen in crisistijd: het vraagt nogal wat van werkgevers en werknemers. In sommige branches is er groot personeelstekort en vliegt de werkstress mensen om de oren. Elders dreigen juist reorganisaties en ontslagen. Hoe ga je conflictvaardig te werk bij onvrede, overbelaste werknemers, pijnlijke besluiten of complexe verzuimvraagstukken?

De register-mediators van Mediation Amsterdam zijn al vijftien jaar actief in zakelijke en arbeids-conflicten. Ze hebben de ervaring waar het vaak mis gaat in de communicatie en wat je kunt doen om conflict te voorkomen. In de Week van de Mediation zijn er twee mogelijkheden tot steun voor MKB-ondernemers uit de regio Groot-Waterland:

– Maandag 19 t/m donderdag 22 oktober: elke avond gratis telefonisch spreekuur van 19.00-21.00; ze zijn rechtstreeks bereikbaar op 020 685 3330

– Woensdag 21 oktober: een gratis lunch-webinar, boek je e-ticket via: webinar-conflictvaardig-ondernemen

*Meer weten over de Week van de Mediation en activiteiten in de rest van Nederland? Kijk op www.weekvandemediation.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *