Roderic van Voorst tot Voorst ingeschreven bij RvR

Begin januari ontving onze collega Roderic van Voorst tot Voorst van de Raad voor Rechtsbijstand (“RvR”) de bevestiging dat ook hij bij de RvR nu staat ingeschreven als mediator.

Wij zijn trots op deze mijlpaal, omdat dit betekent dat:

– de kwaliteit van ons kantoor en onze mediators hiermee wederom wordt bevestigd, gezien de hoge, strenge eisen die de Raad voor Rechtsbijstand hanteert voor inschrijvingen;

– dit duidelijk maakt dat ons kantoor zich inzet voor iedereen, niet alleen voor diegenen die mediation zelf kunnen betalen.

Roderic: “Als ambassadeurs voor mediation van de NMv vinden wij het belangrijk om zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren én willen wij graag dat mediation een veel groter bereik krijgt. Mediation hoort thuis in het bredere palet aan conflictoplossingen.”

De RvR maakt het mogelijk voor mensen met lagere inkomens om zowel juridische bijstand als ook mediation te kunnen inzetten zonder dat hen dat een hoop geld kost. In het geval dat iemand in aanmerking komt voor een zogenaamde “toevoeging” betaalt deze zelf slechts een eigen bijdrage. Voor mediation is deze (in 2021) EUR 56 of EUR 112 afhankelijk van inkomen en tijdsduur van het mediationproces.

Verdere informatie over gesubsidieerde mediation vindt u op https://www.rechtsbijstand.nl/over-mediation-en-rechtsbijstand

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *