Samen verder

Mediation Amsterdam wordt een maatschap!

Deze zomer nam ik, Tabitha van den Berg formeel het stokje over van Barbara Hoogenboom. Spannend en tof. Maar eigenlijk is dit merk te groot voor een vrouw alleen. En ik geloof erg in samen sterk(er).

Met trots verwelkom ik dan ook Eline van Tijn bij Mediation Amsterdam. Samen vormen wij vanaf nu een maatschap.

Onder het toeziend oog van voormalig eigenaar Barbara Hoogenboom tekenden wij afgelopen maand onze overeenkomst en schreven ons maatschap in bij de Kamer van Koophandel.

Tabitha van den Berg: “Voor mij is de samenwerking met Eline het begin van een nieuwe toekomst waarin we als ondernemende partners en ambassadeurs voor mediation heel veel klanten gaan helpen. Samen op zoek naar duurzame oplossingen bij conflicten. Eline is energiek, creatief en ontzettend intelligent en bevlogen. Net als ik is ze al ruim vijf jaar actief bezig met mediation en brengt ze flink wat professionele ervaringsdeskundigheid mee uit andere branches. Ik kijk er enorm naar uit om samen ons kantoor verder vorm te gaan geven.”

Eline van Tijn: “Toen ik Tabitha van den Berg ontmoette was direct duidelijk dat ze even gedreven was als ikzelf om ons mooie vak verder te brengen. Ze is gelukkig niet te stuiten en staat als een leeuw voor haar klanten. Zeer integer, empathisch en met een scherp analytisch vermogen levert Tabitha een belangrijke bijdrage aan het oplossen van conflicten. Daarnaast durft ze ook stelling te nemen in het debat over het professionaliseren van de conflictprofessional. Hoewel we de zaken bloedserieus nemen hebben we ook gewoon erg veel lol in ons werk samen!”

Mediation én meer

Mediation Amsterdam is het juiste adres voor arbeidsconflicten, bij zakelijke problemen en gedoe in samenwerkingen. We leveren allround dienstverlening voor een heel scala aan professionele strubbelingen. Met als doel: het faciliteren van begrip en ruimte om zelf tot de beste oplossing te komen. Die past bij de context. Of waarmee jullie weer beter samenwerken. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor coaching, dialoogbegeleiding binnen teams en trainingen op maat.

Ambassadeurs

We geloven ook in maatschappelijke betrokkenheid, juist als ondernemers. Daar waar wij een steentje kunnen bijdragen, doen we dat dan ook. Als gastdocent, buurtbemiddelaar en ambassadeur voor meer mediation in Nederland slaan we bruggen tussen verschillende beroepsgroepen en verspreiden we kennis over de toepassingsmogelijkheden.

In contact komen of blijven?

Meer weten over ons kantoor en/of vrijblijvend advies of inzet mediation in uw situatie een passende oplossing kan zijn? Of meer weten over Mediation Amsterdam? Bel tel 020 685 3330 of mail: info@fritsb.sg-host.com

 

 

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *