Trainingen & Workshops

autisme

Triple A – masterclass autisme en ADHD voor mediators

Bij mensen met Autisme, ADHD, ADD (Triple A) wordt informatie anders verwerkt dan bij mensen zonder kwetsbaarheden. Dit heeft effect op het al dan niet slagen van een mediation. Partijen met deze achtergrond zijn vaak snel overprikkeld.

Overprikkeling is een stressresponse reactie van het lichaam. Het betekent dat er meer prikkels binnenkomen dan er op dat moment verwerkt kunnen worden. Het brein krijgt een signaal dat de situatie “onveilig” is en zal alles in werking zetten om “te overleven”. Dit is een onbewust proces waar je, zoals veel Triple A mensen zullen beamen, weinig tot geen controle op hebt als dit je overkomt. Als mediators weten we dat partijen die een hoge mate van stress ervaren hun stempel drukken op het al dan niet slagen van een mediation.

Hoe houd je partijen goed aan tafel en wat kun je als mediator doen vanuit de wetenschappelijke kennis op het gebied van de werking van het brein, emoties en stressbeleving?

In deze Masterclass Triple A voor Mediators geven Marjon Kuipers en  Marcel de Boer een helder verhaal over de essentiële kennis die je als mediator gaat helpen bij mediation met partijen die meer dan gemiddeld stressgevoelig zijn.

Wanneer: vrijdag 15 februari 9.30 (inloop) – 14.30
Er zijn 3 PE-punten aangevraagd
Kosten (incl. koffie, thee en lunch): E 100,- ex btw

Tot ziens?

Direct inschrijven of meer weten? Mail of bel ons rechtstreeks op 020 685 3330!

Inschrijven voor
Triple A – masterclass autisme en ADHD voor mediators

Wil je je inschrijven of heb je nog vragen?
Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.