Trainingen & Workshops

Conflict en creatie

Creatie en conflict gaan vaak hand in hand, zonder een beetje wrijving geen glans! Toch kan conflict ook een hoop kosten. Samenwerking verloopt stroef of loopt zelfs stuk. Projecten raken vertraagd of mislukken. Gedoe met opdrachtgevers of gedonder met je compagnon. Dat wil je voorkomen in jouw bedrijf of project!

Mediation Matters, workshop Conflict & Creatie(ve ondernemers)
Maandag 12 juni 2017 van 12.00 – 13.30 uur in FC HYENA
Aambeeldstraat 24, Amsterdam (aan het IJ!)

Voor wie? Voor creatieve ondernemers en hun medewerkers in Amsterdam Noord, van architect tot kunstenaar.

Wat? In deze gratis workshop gaan we samen met creatieve ondernemers aan de slag met conflictpreventie en mediation-technieken. Met elkaar als (creatief) ondernemers/creatievelingen onderzoeken wat er nodig is om soepel en effectief samen te werken én natuurlijk heel veel tips voor goede communicatie en het maken van heldere en vooral werkbare afspraken.

Voorkomen is beter dan genezen toch?!

JA IK KOM!

Door wie? Jullie trainers/gastvrouwen zijn Tabitha van den Berg en Eline van Tijn, mediators bij Mediation Amsterdam, gevestigd in Noord. Wij zijn gespecialiseerd in zakelijke- en arbeidsconflicten en hebben veel ervaring in het begeleiden van samenwerkingsverbanden en ondernemers in de creatieve industrie.

Meer weten: www.mediationamsterdam.nl

JA IK KOM!

Ook wat eten? FC HYENA serveert tijdens de workshop een lekkere lunch voor 10,- euro per persoon exclusief drankjes. FC HYENA is een bioscoop, wijnbar en petit restaurant waar drankjes en eten mee de zaal in mogen. Meer info: https://fchyena.nl

Waarom? Waarom doen wij dit eigenlijk? Van 12-16 juni is het de landelijke week van de mediation waarin mediators in heel Nederland de deuren opengooien om mensen gratis kennis te laten maken met de mogelijkheden die mediation biedt in het voorkomen en oplossen van conflicten. Daar dragen wij als jullie buren en ondernemers in Noord (ons kantoor zit op de Johan van Hasseltweg 2) ook graag een steentje aan bij! Meer info en nog meer leuke activiteiten:
www.weekvandemediation.nl

We kijken er naar uit jou/jullie te begroeten op 12 juni!

Tabitha van den Berg & Eline van Tijn

Inschrijven voor
Conflict en creatie

Wil je je inschrijven of heb je nog vragen?
Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.