Trainingen & Workshops

Corporate Peacemaking

Masterclass Corporate Peacemaking
Als zakelijke mediators treffen we soms cliënten die zich laten bijstaan door een corporate jurist, of zelf gewend zijn stevig te onderhandelen. Dergelijke partijen kunnen moeite hebben de regie over het proces over te laten aan een mediator. Wij vroegen ons af: wat kunnen wij leren van deze cliënten? Hoe begeleid je op meest effectieve wijze cliënten uit een ‘harde’ corporate sector? Wij vroegen Geert Jan Hoek, ervaren internationaal opererend general counsel en succesvol dealmaker om zijn kennis met ons te komen delen.

Corporate Peacemaking op internationaal niveau

Geert Jan Hoek heeft als general counsel in de olie- en gasindustrie ruim 25 jaar wereldwijd onderhandelingen gevoerd. In diverse culturen, met CEO’s en ingenieurs, politici en juristen. Zo onderhandelde hij met de Russische marine en Russische overheid over de berging van onderzeeër Kursk, begeleidde hij drie jaar lang complexe onderhandelingen tussen 40 internationale olie- en gasbedrijven en het Amerikaanse ministerie van Justitie en bemiddelde hij in vele bestuurlijke conflicten bij beursgenoteerde bedrijven wereldwijd. Kortom: een dealmaker van formaat.

Wat kunnen zakelijk mediators leren van de corporate dealmakers-praktijken? Hoe worden knopen doorgehakt? Wat werkt wel en niet als onderhandelingen dreigen vast te lopen en welke tips & trics kunnen wij als mediators toepassen als begeleiders van dergelijke processen?

Geert Jan, gehuwd met een mediator en gelauwerd in corporate peacemaking in ‘delicate’ situaties deelt graag zijn ervaring met ons in een interactieve masterclass bij ons op kantoor. Uiteraard bespreekt hij daarbij ook casuïstiek uit de internationale corporate setting en kan eigen casuïstiek vooraf of ter plekke worden ingebracht.

Wanneer: maandag 26 maart 13.30-17.00
We vragen 3 PE punten aan (bij minimaal 6 deelnemende MfN mediators).
Kosten (incl. koffie, thee en een drankje): E 75,- ex btw

Tot ziens?
Eline van Tijn & Tabitha van den Berg

Direct inschrijven of meer weten? Mail of bel ons rechtstreeks op 020 685 3330!

Inschrijven voor
Corporate Peacemaking

Wil je je inschrijven of heb je nog vragen?
Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.