Trainingen & Workshops

marketing voor mediators

Marketing voor mediators – Tabitha vd Berg

Aan de slag: marketing voor mediators
Aan de bak met jouw verhalen

Mediatorschap is ook ondernemen. En een ondernemer moet zichtbaar zijn. De mensen die door jou geholpen kunnen worden, moeten jou ook daadwerkelijk kunnen vinden. De zoektocht naar een goede dienstverlener begint meestal online. En toch hebben heel wat mediators moeite met marketing bedrijven. Jezelf én ons mooie vak goed in de picture zetten is vaak wel een “dingetje”.

Netwerken, praatjes geven, mond-op-mond-reclame & zorgen dat al je vrienden en familie weten van jouw bedrijvigheid: top! Maar niet genoeg. Je moet anno 2019 ook volop online aanwezig en zichtbaar zijn. Klanten snuffelen eerst online aan jou, voor ze daadwerkelijk gaan bellen of op kennismaking komen. Hoe maak je een goede online eerste indruk? Hoe zet je sociale media in, en zoja, welke kanalen kies je?

Hulp nodig?
Worstel jij met het schrijven van een blog, aanleveren van een artikel of de teksten voor website? Lukt het niet om een lekkere tekst te schrijven voor je profiel op LinkedIn of wil je heel graag meer doen met sociale media?

Dat kan!
Kom naar één of meerdere van praktische “áán de slag met marketing-sessies”, komend najaar online

Met minimaal drie en maximaal 10 andere mediators,

  1.  korte introductie/kennis met aansprekende en inspirerende voorbeelden
  2.  brainstormen over onderwerpen die bij jouw praktijk/expertise passen
  3. en daarna: gelijk beginnen met creëren, bijv. schrijven en schaven aan teksten waarmee jij jezelf als professional online zichtbaar maakt. Geen gladde verkooppraatjes, maar jouw verhaal, jouw kennis delen. In een toon die bij jou past.

Deelnemers aan eerdere edities vonden dat heel fijn. Feedback na afloop:

“Een goede stok achter de deur”, “Ok, ik ga het gewoon doen…”, “nog steeds spannend om te publiceren, maar ik hiermee durf ik wel naar buiten.”

Wat levert zo’n middag me op?
Uiteraard krijg je deze middag handige tips, hulpmiddelen en inspiratie aangeboden. Maar vooral ga je weg met minimaal drie ideeën waar je gelijk mee aan de slag kan, bijv. korte of één lange (verbeterde) tekst(en). Materiaal dat zo in jouw nieuwsbrief of op jouw website, blog of sociale media-kanaal kan. Zodat jouw kennis en expertise zichtbaar wordt!

Doe je mee?

LET OP: Vanwege de Corona-maatregelen geven we deze sessies de komende periode online, tegen een gereduceerd tarief.

Wanneer?

  1. Donderdag 5 november, 13.00-16.30 – met keuze uit LinkedIn: bloggen & artikelen schrijven, sociale media, opmaken nieuwsbrieven (Mailchimp), visuals maken in Canva, introductie en schrijfsessie (inclusief vooraf of na afloop artikelen insturen voor redactie en tips)

Kosten per middag online: €95,- ex BTW. Wil je een middag helemaal voor jezelf alleen, dan is mijn uurtarief €95,- ex BTW per uur, vierde uur gratis (kan ook worden verdeeld over in twee sessies).

Het minimale aantal deelnemers voor een volle middagsessie is 3, max 7.

Ja, ik kom

Zoek je wat anders…?
Liever één op één communicatie-strategie sessie voor jouw bedrijf, of deze workshop/schrijfsessie op locatie voor een intervisie-groep? Of een training over communicatie en profilering voor een groep? Dat kan gaan over zakelijk bloggen, online zichtbaarheid en/of personal branding. Die trainingen gaf ik eerder ook aan ambassadeurs van de NMv, aan trainers bij het CvC en incompany voor wetenschappers en consultants. Neem dan contact op via 06 1611 5790 of mail: tabitha@mediationamsterdam.nl

Wie ben ik?
Ik ben naast jurist & mediator ook jaren  actief geweest als (freelance) strategische communicatieadviseur. Je hebt me misschien wel eens zien langskomen als schrijver/blogger/vlogger. Ik ben actief op sociale media en LinkedIn als ambassadeur voor mediation. Voordat ik de succesvolle overstap naar fulltime mediatorschap maakte, was ik bijna 10 jaar werkzaam op de afdeling marketing & communicatie van het Koninklijk Instituut voor de Tropen. 

Ja, ik kom (of vertel me meer….)

Meer weten?

Wil je je inschrijven of heb je eerst nog vragen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Inschrijven voor
Marketing voor mediators – Tabitha vd Berg

Wil je je inschrijven of heb je nog vragen?
Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.