Trainingen & Workshops

Peter Rombouts: Als ik in Jouw Schoenen Zou Staan….

Als ik in jouw schoenen zou staan…

We hebben Peter Rombouts gevraagd om langs te komen bij Mediation Amsterdam om met een kleine groep conflictprofessionals aan de slag te gaan. En hij zei JA! Doe je mee? Max 10 personen!

Vrijdag 10 november 2017, van 13.00 tot 17.00 uur. 

Feedback en Feed forward
In deze workshop werken we met ‘kinesthetische empathie’ wat betekent om in de beweging van een ander te stappen. Het is een vorm van non-verbale communicatie waarbij de ‘beweeg-redenen’ van jezelf en anderen zichtbaar worden gemaakt. Wat beweegt de ander(en)? Hoe vertaal je dat naar feedback en feed forward? Hoe kan je dat inzetten in je werk als mediator?

De workshop wordt gegeven door Peter Rombouts. Peter is organisatie-adviseur, trainer en coach én drievoudig wereldkampioen Argentijnse Tango. Hij werkt met beweging als niet-talige interventie in het begeleiden van mensen, teams en organisaties.

Kosten: workshop incl. koffie/thee: E 150,- ex btw. Bij voldoende animo én MfN mediators vragen we 4 PE-punten aan bij de mediatorsfederatie (zelf hebben we al genoeg punten).

Lokatie: bij ons aan het IJ, vrij parkeren voor de deur en een fenomenaal uitzicht! Johan van Hasseltweg 2 C1, 1022 WV Amsterdam.

Aanmelden? Stuur ons een mail! Let op, maar 10 plekken beschikbaar!

Inschrijven voor
Peter Rombouts: Als ik in Jouw Schoenen Zou Staan….

Wil je je inschrijven of heb je nog vragen?
Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.