Trainingen & Workshops

Samenwerken voor professionals

Masterclass Samenwerken
Als mediators weten we als geen ander hoe makkelijk een mooie gedeelde droom in een nachtmerrie kan veranderen. Waar samengewerkt wordt ligt conflict op de loer. De risico’s kunnen je huiverig maken om zelf een samenwerking aan te gaan. Toch zijn er legio voordelen. Meer marketingbudget, delen van elkaars netwerk, kunnen sparren, kantoor kosten delen, etc.

Durf jij het aan?
Maar hoe vind je de juiste partner? Waar moet je op letten en welke afspraken moet je echt vooraf maken?

Heb jij zin om meer te leren over zakelijk daten, juridische en organisatorische samenwerkingsvormen en vooral écht aan de slag met jezelf en de eventuele ander?

Kom dan naar onze Masterclass Samenwerken in Weesp!
Op vrijdag 8/9/2017 van 10.00 – 16.30 uur in Weesp. Inclusief het pizza practicum: samen bedenken, bakken en opeten! Met behulp van een authentieke Italiaanse pizza-oven, lekker buiten aan de Vecht.

Kosten 175,- euro, excl. Btw, per persoon inclusief lunch, koffie en thee. Komen jullie samen dan kost het 300,- euro voor twee! Minimaal 8, maximaal 16 deelnemers. We vragen 6 PE-punten aan bij de Mediatorsfederatie.

Wat gaan we doen?
Wij gingen de afgelopen 2 jaar zelf door een proces van zakelijk daten, dat we in het najaar van 2016 hebben bestendigd in een maatschap. Over dat proces gaven we o.a. ook een goed bezochte en gewaardeerde workshop op het nationale Mediationcongres 2016.

Samen met jullie gaan op zoek naar de voor- en nadelen van samenwerken en dan met name die voor jullie zelf gelden. Voordat je besluit over de organisatorische en juridische vorm moet je eerst iemand of zelfs meerdere collega’s vinden met wie het klikt.

Want het kan ook misgaan: Afspraak is afspraak!
Het hilarisch filmpje van Toren C laat zien hoe een (herkenbare) discussie over ‘afspraken’ bij de printer vreselijk uit de hand kan lopen. Dat gaat jullie niet overkomen toch?

Kom naar onze workshop. Tot vrijdag 8 September
Eline van Tijn & Tabitha van den Berg

Direct inschrijven of meer weten? Mail ons op info@mediationamsterdam.nl of bel ons 020 685 3330!

Inschrijven voor
Samenwerken voor professionals

Wil je je inschrijven of heb je nog vragen?
Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.