Trainingen & Workshops

Zakelijk tekenen voor mediators

Een beeld zegt vaak meer dan 100 woorden. En soms leidt het verbale ‘geweld’ aan tafel maar niet tot elkaar verstaan.

Bij Mediation Amsterdam grijpen we dan soms naar andere methoden. Zoals partijen op flip-over laten tekenen waar ze staan in het team. Dat kan enorm verhelderend werken. Visual facilitation is in opmars. Wij zijn allesbehalve kunstenaars, maar wel benieuwd of je als mediator ook wat kunt met tekenen! Vandaar dat we Aafke Frederik uitgenodigd hebben om bij ons een dagdeel basistraining zakelijk tekenen te geven. Speciaal voor mediators.

Ben je er bij op vrijdag 17 maart, van 13.30 – 17.00?

Wie is Aafke?
Aafke Frederik is werkzaam als graphic facilitator en jurist in Amsterdam. Aafke ‘Ik heb ook een achtergrond als mediator als consultant in verandertrajecten gewerkt, o.a. bij ABN AMRO. In die laatste functie ben ik op een dag aan het tekenen geslagen. Op een vrijdagmiddag zat mijn hoofd vol met powerpoints en excelsheets. Ik maakte een tekening om voor mezelf het overzicht weer te krijgen. Enigszins vertwijfeld liet ik de maandag erop de tekening aan een collega zien. “Dit laat precies de kern zien” was haar reactie. Sindsdien ben ik niet meer opgehouden met tekenen: ik maak live visuele verslagen (graphic recording), geef trainingen en help teams om vraagstukken op te lossen met behulp van tekeningen. Het geeft mij ontzettend veel plezier in mijn werk en ik vind het leuk dit enthousiasme over te dragen en anderen ook de kracht van tekeningen te laten ontdekken.’

Leuk, maar wat kost dat?
Een middag zelf lang actief aan de slag met visueel werken en ontdekken wat de kracht ervan kan zijn in mediation. Omdat het de eerste keer is dat Aafke deze training bij ons komt geven kost dat slechts 105,- ex BTW voor een groep van maximaal 8 mensen. Dat is flink voordeliger dan de reguliere prijs voor deze training. Uiteraard inclusief koffie en thee. Bij ons op kantoor in Amsterdam Noord, Johan van Hasseltweg 2, 1022 WV Amsterdam (gratis parkeren voor de deur en zeer goed bereikbaar met het OV).

Doe je mee of wil je meer weten? Stuur een mail of bel 020 685 3330

Inschrijven voor
Zakelijk tekenen voor mediators

Wil je je inschrijven of heb je nog vragen?
Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.