Uitbreiding – Lindsay Kom bij Mediation Amsterdam

Per 1 juli is ons kantoor een vijfde mediator rijker: Lindsay Kom heeft ja gezegd op een samenwerking met ons kantoor en is nu ook (legal) mediator bij Mediation Amsterdam. Wellicht heeft u haar eerder gezien; enkele jaren geleden liep zij tijdens het afronden van haar masteropleiding aan de Vrije Universiteit ook al stage bij ons kantoor.

Lindsay Kom over haar mediatorschap: “Al op jonge leeftijd heb ik geleerd om te luisteren naar de onuitgesproken woorden, die als stille melodieën in de lucht zweven. Het geeft mij energie wanneer ik merk dat de deelnemers aan de mediationtafel elkaar echt horen en na de mediationsessie weer verder kunnen.”

Tabitha van den Berg, partner Mediation Amsterdam: ‘Met Lindsay Kom, MfN-registermediator halen wij energie, deskundigheid en bevlogenheid in huis. Wij kennen elkaar al een aantal jaar, en in verschillende projecten en bemiddelingen hebben wij Lindsay vol overtuiging het aanbod gedaan om een intensieve samenwerking aan te gaan.’

Over Lindsay

Lindsay heeft op hoog niveau gedanst en na het afronden van haar hbo-rechtenstudie heeft ze enkele jaren als jurist gewerkt bij zakelijk-juridische organisaties. Haar doorzettingsvermogen en intrinsieke motivatie om mensen te leren kennen en problemen te doorgronden, zijn kenmerkend voor haar persoonlijkheid.

Al voordat Lindsay in 2019 begon aan de Master Rechtsgeleerdheid: conflicthantering, rechtspraak en mediation aan de Vrije Universiteit Amsterdam, was ze al actief als bemiddelaar. Zo vervulde ze de rol van trainer en coördinator van buurtbemiddeling bij een maatschappelijke organisatie.

Met haar juridische kennis en werkervaring in zowel de commerciële rechtspraktijk als bij maatschappelijke organisaties, is Lindsay een veelzijdige mediator die goed uitgerust is om professionele kwesties aan te pakken.

Kortom, een geweldige aanwinst binnen ons team van mediators. Benieuwd naar Lindsay? Kijk haar profiel-video hier

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *